Trio Grdadolnik

Trio Grdadolnik

Miranda Grdadolnik

Miranda Grdadolnik je svojo glasbeno pot pričela že kot otrok v cerkvenem otroškem zboru, nato pa je v prvem razredu osnovne šole začela z igranjem kitare v Glasbeni šoli Vrhnika, pri učiteljici Vesni Soban. Po končanih osmih letih učenja kitare se je eno leto učila solo petja pri opernemu pevcu Klemnu Torkarju, sedaj pa nadaljuje petje pri Matiju Cergolju, zopet v Glasbeni šoli Vrhnika. Je simpatična, vedno nasmejana in ima rada dobro družbo. Sodeluje tudi v pevskem zboru Adoramus iz Logatca, kjer s svojim žametnim glasom lepo pobarva linije drugega soprana. Redno nastopa na državnih in mednarodnih prireditvah, zato bo na vaši poroki odpela pesmi suvereno in z občutkom.

Neža Grdadolnik

Neža Grdadolnik je stara 18 let. Osem let se je učila klavir na glasbeni šoli Vrhnika. Glasbeno pot je nadaljevala tudi v glasbeni šoli v Zavodu svetega Stanislava najprej dve leti pod mentorstvom Klemna Karlina, sedaj pa že drugo leto pri mentorici Nini Frank. Na vaši poroki bo s svojo predanostjo glasbi odigrala milozvočne melodije na klavir, na orglah pa vas bo navdušila z najbolj priljubljeno poročno skladbo – poročno koračnico. Je izjemno prijetna punca, vedno dobre volje ter s svojim nastopom navduši še tako zahtevne poslušalce.

Peter Grdadolnik

Peter Grdadolnik je že pri sedmih letih začel prepevati pri vaškem otroškem pevskem zboru, isto leto pa tudi začel igrati trobento v glasbeni šoli Vrhnika pri profesorju Jožetu Jerini, kjer je dokončal vseh osem let. Po tem je z igranjem trobente aktivno sodeloval pri vseh zasedbah na Vrhniki, od godbe do big banda, po treh letih pa se je vpisal na solopetje, na isto glasbeno šolo, k profesorju Matiji Cergolju, kjer je dokončal dve leti omenjenega programa. Leta 2019 je bil prvič na državnem tekmovanju solopevcev Slovenije, kjer je prejel zlato plaketo in publiko osupnil z njegovim izjemnim nastopom. Po izjemno kratkem času se je vpisal na Akademijo za glasbo, kjer so na sprejemnih izpitih takoj opazili njegov velik talent in tako, od oktobra 2019, študira solopetje v razredu profesorja Matjaža Robavsa. Prav tako pa aktivno sodeluje pri mladinskemu zboru v Šentjoštu in MePZ Adoramus Logatec z sestro Mirando. Je zelo prijeten mladenič, vedno pripravljen pomagati in se glasbeno udejstvovati. Ob njegovem nasmešku se ti še tako turoben dan razjasni in polepša.

Za proste termine in rezervacije pokličite na 040879400 (Tadeja, Creativo)